Certifications

Certificeringer spiller en stor rolle i din karriereudvikling, både hvis du vil have nyt job og hvis du vil øge dine karrieremuligheder i det hele taget. Men nogle certificeringer er selvfølgelig mere efterspurgte end andre.

Her er de fem mest efterspurgte lige nu:

1. Cisco CCNA

Cisco certificeringer er både verdenskendte og respekterede. Når du får din CCNA certificering, og noget erfaring, kan du gå videre til mere avancerede certificeringer som CCNP.

2. Microsoft MCSA

Microsoft certificeringer er en ultra relevant og fleksibel måde at dokumentere færdigheder på. I øjeblikket er især MCSA: Windows Server 2012 og MCSA: SQL Server 2012 i høj kurs.

3. Microsoft Dynamics AX

 

Med en Dynamics AX certificering dokumenterer du, at du har den know-how der skal til for at håndtere vigtige ERP funktioner. Det vil tage dig mindre end en uge at blive AX 2012 certificeret.

4. APMG Prince2

Prince2 er en af de mest anerkendte projektledelsescertificeringer . Den er skabt for at indskærpe kravene til eksisterende brugere og forbedre metoden i retning af en Best Practice tilgang. Du får både Foundation og Practitioner certificeringen på kun 5 dage.

5. ISC (2) CISSP

En CISSP certificering dokumenterer, at du er i stand til at håndtere avancerede sikkerheds-opgaver, der blandt andet kan involvere arkitektur, design, management og kontrolfunktioner i virksomheds-regi.