Web Design

Web Design Services

I vores web design afdeling, har vi mere end 10 års erfaring i at designe og udvikle hjemmesider, og har med succes gennemført flere hundrede projekter. Vores projekter spænder fra simple visitkort hjemmesider, perfekt til små virksomheder, til store interaktive applikationer.

Tilpassede hjemmeside design

Kort sagt, hvad man kan forvente, når vores web-design firma laver en hjemmeside for dig:

 • Vi designer kun brugerdefinerede hjemmesider. Vi bruger ikke færdige skabeloner. Det betyder, at du aldrig vil få en ubehagelig overraskelse at snuble på en anden hjemmeside, der er identisk med din.
 • WOW udseende design. Vi elsker at lave smukke steder, som gør dig glad og gør os stolte.
 • Ren, moderne kode, som virker, og ser ens ud i alle moderne browsere.


Website udvikling tjenester

Hvis du ønsker at tage din tilstedeværelse på internettet et skridt videre og gøre din hjemmeside virkelig interaktiv, at have en fuld kontrol over indholdet af dit websted og opdatere det selv i minutter, eller til at begynde at sælge varer online, Vores webdesign selskab er her at hjælpe. Vi udvikler stort set alle slags interaktive hjemmesider:
 • blogs,
 • e-handel (online butikker),
 • online publicering systemer,
 • spil,
 • online kataloger,
 • online magasiner,
 • webportaler,
 • og noget, du kan tænke på

Når det er hensigtsmæssigt, anvender vi open source-teknologi. Dette giver os mulighed for at reducere prisen på udviklingen af ​​en masse. Der er mange open source Content Management Systemer (CMS), som findes i vore dage, og nogle af dem har udviklet sig til vidunderligt komplekse og alligevel fleksible værktøjer. Vi har lært alle ins og outs af flere store open source-produkter. På den måde ved vi, hvilke CMS til brug for hvilken type projekter; og også kan tilpasse CMS at gøre det passe kundens ønsker.

Vores web selskab er en stor fan af formentlig den bedst kendte open source CMS'er - WordPress, Joomla og mambo. Vi er på ekspertniveau i at udvikle og tilpasse hjemmesider med disse kilder.

Når projektet er unikt, eller når det bliver billigere at udvikle formular ridse end til stærkt tilpasse en færdiglavet CMS, vores programmører hoppe af glæde. Brugerdefinerede webudvikling med Java, PHP og MySQL er så deres kop te


Website udvikling med Open source

Vores open source content management system (CMS) af valg er WordPress, Joomla, og Mambo. Disse programmel er formentlig den bedst kendte af alle CMS tilgængelig på dette punkt. Der er utallige plugins, add-ons og funktioner til rådighed med dem-gratis! Udvikling med disse CMS'er giver os mulighed for at give kunderne komplekse løsninger til en lav pris. Vi har specialiseret sig også i at skabe tema design.


 

Design til mobile enheder

I vores dage spørgsmålet "har jeg brug for at optimere min hjemmeside for håndholdte enheder?" Har kun ét svar: ENDELIGT.

 • Hvad skal man vælge: har 2 separate website versioner til mobile og stationære, eller én, som kan være udformet på en måde til at passe mange enheder?
 • Hvad er den bedste måde at gøre lyd-og videofiler til rådighed for iOS-enheder?


 

 

Search Engine Optimization og promovering

Hvis du har en hjemmeside, men ingen ved om det udover dig, familie og venner, denne hjemmeside er ubrugelig. Website er den billigste måde at annoncere, som er tilgængelig 24/7/365, ikke bare i flere sekunder, som TV eller radio spot. Men for at drage fordel af det, er du nødt til rent faktisk at vise dit websted til folket. Dette er grunden til hver website kræver søgemaskineoptimering (SEO). Vores web-design firma altid skriver HTML-kode på en sådan måde, at det er SE optimeret fra starten. Og det er inkluderet i prisen, ingen ekstra gebyr.


 

Website vedligeholdelse

Ikke alle hjemmesider er designet med et CMS, som lader dig opdatere indholdet af hjemmesiden selv. Selv om CMS er på plads, er der stadig mange opgaver, der er bedst at overlade til de professionelle. F.eks du kører en online shop, eller et rejsebureau hjemmeside og har brug for at tilføje nogle nye billeder af produkter, ture eller steder. Billederne vil bestemt se bedre, hvis først redigeret, og derefter pænt placeret blandt teksten af ​​en professionel webdesigner.

 

 


Hjemmeside redesign

 • Dit websted er designet af din nabos ottende grader og ser forfærdeligt?
 • Dit websted er designet tilbage i 1995 og er desværre forældet både i udseende og funktionalitet?
 • Dit websted ikke passer de voksende behov for din virksomhed længere?
 • Du er simpelthen trætte af, hvordan dit websted ser ud og vil have det for at få et nyt udseende?

Dette er, når redesign er nødvendigt!

 

 BESTIL WEB DESIGN NU